Oglasila se devojka Milana Marića: Evo šta je rekla o vezi sa 19 godina mlađim glumcem!

Jelena Blažić

17. 09. 2021. 000000 17:14

Foto: YouTube/Instagram/Ilustracija

Nakon što je u medijima odjeknula vest, da je glumac Milan Marić u vezi sa 19 godina starijom ženom, koja je zbog njega navodno ostavila porodicu, oglasio se i advokat Jelene Pavlović koji je otkrio pravu istinu.

Pročitajte još: KAKAV ŠOK! MILAN MARIĆ (31) U VEZI SA JELENOM (50): Starija od njega 19 godina, OSTAVILA PORODICU zbog glumca, evo kako izgleda (FOTO)

Popularni srpski glumac primećen je u ulazu zgrade gde živi Jelena sa kojom se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja. Naime, pričalo se da je Jelena zbog glumca ostavila porodicu što je oštro demantovao njen advokat u saopštenju.

"Ističem da Jelena Pavlović nije napustila svoju porodicu već se sporazumno razvela od svog bivšeg supruga, što nema nikakve veze sa Milanom Marićem, a da je njen sadašnji život sa uglednim umetnikom iz Srbije, informacija iz njenog prnvatnog života koju ima pravo da štiti, jer nije nosilac javne, niti političke funkcije, niti je interes javnosti za objavljivanjem informacija iz njenog života pretežniji u odnosu na njen interes da isti štiti i da dalje spreči objavljivanje ovakvih informacija", istakao je Jelenin advokat.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU