IZAŠLI U JAVNOST: Princ Hari i Megan Markl ZAGLJENI U NJUJORKU, poslali poruku svim dušebrižnicima! (FOTO)

Jovana Pejinovic

25. 09. 2021. 000000 18:30

FOTO: Profimedia

Par je u poseti "Velikoj jabuci" i u suboti će se pojaviti na događaju u Central Parku. Iskoristivši svoje putovanje, oni su danas posetili najvišu zgradu grada - novi Svetski trgovinski centar, izgrađen na mestu nekadašnjeg Svetskog trgovinskog centra i njegovu opservatoriju.

Pročitajte još: Ona je bila njegova NAJVEĆA LJUBAV: Supruga preminulog glumca Nenada Nenadovića je prava lepotica, zajedno su od 1994. godine! (FOTO)

Uklopili stajling

Princ Hari je stigao ruku pod ruku sa Megan obučenom u potpuno crnu odeću, uključujući i ono za šta se misli da je kaput firme Emporio Armani, sa odgovarajućim crnim štiklama Akvazura i kosom svezanom u punđu. Hari je nosio crno odelo.

Sastali su se sa gradonačelnikom NJujorka Bilom de Blaziom, njegovom suprugom Šarlin MekKrej i njihovim sinom Danteom. Takođe su se sastali sa guvernerkom NJujorka.

Još nije poznato o čemu su razgovarali tokom jutarnjeg sastanka. Smatra se da je njihova mračna odeća izabrana zbog posete spomeniku 11. septembra. Dok su se slikali na osmatračnici, Megan je upitana da li uživa u poseti NJujorku, a ona je odgovorila: "Divno je vratiti se, hvala." Kada je sastanak završen, Hari i Megan su se uhvatili za ruke dok su hodali do Memorijalnog centra 11. septembra u blizini.

Već neko vreme se govori u javnosti da Hari i Megan i nisu u najboljim odnosima i da Hari često ostavlja suprugu samu sa decom. Budući da su sve vreme držali za ruke, grlili i bili nasmejani, poslali su jasnu poruku svim dušebrižnicima koji su širili glasine o njihovom razvodu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU