Megan Markl ZABLISTALA u boji koja je bila popularna prethodnih SEZONA, ali joj zbog jednog detalja SVI ZAMERAJU (FOTO)

Aleksandra Kolarevic

27. 09. 2021. 000000 11:40

Foto: Profimedia

Ako bi trebalo opisati modni stil Megan Markl, onda bi to bila reč - nepogrešiv. Svako njeno pojavljivanje u javnosti izaziva lavinu komentara, a prvo se komentariše odevna kombinacija.

I ovoga puta bilo je tako. Međutim, pored komplimenata na račun izgleda i komada koje je ponela, na jednoj stvari su joj britanski tabloidi ipak zamerili.

Pročitajte još: IZAŠLI U JAVNOST: Princ Hari i Megan Markl ZAGLJENI U NJUJORKU, poslali poruku svim dušebrižnicima! (FOTO)

Princ Hari i Megan Markl bili u u trodnevnoj poseti NJujroku, tokom koje su se sastali i sa gradonačelnikom ovog grada, a paparaci su ispratili svaku njihovu šetnju po "Velikoj jabuci".

Tokom posete jedne škole u Harlemu, u kojoj je Megan imala promociju svoje knjige za decu, bivša vojvotkinja od Saseksa pojavila su u malo neočekivanoj boji, koja je bila popularna posebno u prethodnim sezonama.

Foto:Profimedia

Reč je o nijansi u bordo boji, koja se u modnom svetu naziva burgundi.

Megan je cela bila obučena u nijansama ove boje, koja odiše elegancijom. Ipak, britanski tabloidi su joj zamerili na vrtoglavoj ceni pojedinih odevnih komada. Kaput od kašmira marke "Loro Piana" košta čak 4.095 evra, dok je cena salonki koju potpisuje "Manolo Blahnik" 515 evra.

"Zlatna devojka" kako su je prozvali britanski tabloidi nije nosila samo skupu garderobu, već i aksesoare. Naime, verenički prsten koji je dobila od princa Harija košta oko 270 hiljada funti, a ručni sat princeze Dajane "Cartier" procenjen je na 17.800 funti.

Foto:Profimedia

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU