Da li prepoznajete OVU pevačicu? Nosila je popularnu "JEŽ" FRIZURU 90-ih, a danas izgleda potpuno drugačije! (FOTO/VIDEO)

Jovana Pejinovic

01. 10. 2021. 000000 21:30

FOTO: Printskrin/ Jutjub/Jelena Karleuša

Jelena Karleuša važi za jednu od najbolje obučenih žena na našoj sceni. Više puta smo pisali o njenim trendi kombinacijama, a kako je to izgledalo na početku karijere, imamo prilike da vidimo na snimcima sa Jutjuba.

Pročitajte još: DOM ZA POŽELETI: Elena Karić uložila u kuću preko milion evra, ali sama kreči i sređuje! (FOTO/VIDEO)

Uvek hrabra u izboru izgleda

Pevačica je i 90-ih, na početku karijere često menjala izgled, pre svega uz pomoć frizura, a nama je za oko zapala Jelenina frizura iz 1998. godine, kada je gostovala sa Cecom u čuvenoj emisiji Maksovizija, gde je tada, premijerno izvela pesmu "Kume".

Uglavnom je viđamo sa dugačkom kosom i to je postao standard kada je u pitanju Jelenin izgled, ali te 1998. godine, njena frizura je bila potpuno drugačija, Jelena je nosila, tada popularnu, jež frizuru. Uvek hrabra i drugačija, ovaj stil je ponela kao diva. U kratkoj crnoj suknji i topu i sa jako iscrtanim usnama, mlada Jelena je zadivila publiku, a po svoj prilici i Cecu, koja je pažljivo ispratila njen nastup.

Foto: Printskrin/Jutjub/Jelena Karleuša

Video nastupa možete pogledati ispod.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU