Genetika ili estetski zahvati? Emina Jahović važi za pravu LEPOTICU, a OVAKO je izgledala na početku karijere (FOTO)

Jovana Pejinovic

28. 09. 2021. 000000 20:00

FOTO: Printskrin/ Instagram/ yaemina

Čuvena pevačica i kantautorka Emina Jahović, na javnoj sceni se pojavila početkom 2000-ih godina i od tada je doživela vrtoglav uspeh, kako u Srbiji i regionu, tako i u Turskoj, gde je stekla ogromnu popularnost udajom za njihovog poznatog pop pevača Mustafu Sandala.

Pročitajte još: TAJNA OPERACIJA ZBOG KOJE ŽALI: Žizel Bundšen je bila najtraženiji model na svetu, ali OVAJ deo tela nije mogla da podnese! (FOTO)

Da li biste je prepoznali

Jahovićeva važi za jednu od najlepših pevačica iz Srbije, pa je često porede sa Penelope Kruz. A kako je pevačica izgledala na početku karijere i kako joj se izgled menjao, možete da uporedite na osnovu fotografija i snimaka sa početka karijere.

Jedan od najboljih primera je spot za pesmu "Tačka" iz 2002. godine, a video za pesmu možete pogledati ispod.

Eminu su mnogi optuživali da za lepotu može da zahvali isključivo spretnim rukama hirurga. Pevačica nikad nije krila da je operisala nos, iz zdravstvenih razloga, ali kako je izjavila, sve ostalo je prirodno i time stavila tačku na ovu priču.

- Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila ni jednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini - napisala je Emina pre nekoliko godina na "Tviteru".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU