Kejt Midlton se pojavila u haljini od koje ZASTAJE DAH! Poznata dizajnerka kreirala NEVEROVATAN model zbog kog su SVI GLEDALI u vojvotkinju! (FOTO)

Jovana Pejinovic

29. 09. 2021. 000000 08:50

FOTO: Profimedia

Haljina od koje zastaje dah

Kejt se pojavila u blistavoj zlatnoj haljini sa dugim, otvorenim rukavima i elegantnom frizurom - dok je Vilijam zablistao u crnom odelu sa leptir-mašnom.

Pročitajte još: BOGINJA STILA! Jelena Karleuša ispratila JESENJI TREND i spojila DVE BOJE koje razbijaju monotoniju (FOTO)

Zlatnu haljinu je dizajnirala Dženi Pekam, a ponela je minđuše dizajnerske kuće Onitaa.

U retkom zajedničkom angažmanu, Čarls i Kamila takođe su se pojavili na crvenom tepihu kako bi upoznali Danijela Krejga i druge članove Bondove ekipe.

Kraljevska četvorka upoznala je glumce, reditelje, producente i scenariste filma, kao i pevačicu Bili Ajliš i njenog brata muzičara Fineasa O Konela, koji su zajedno napisali novu pesmu o Bondu.

Brojni zdravstveni radnici i pripadnici oružanih snaga pridružili su se kraljevskoj porodici u teatru kako bi pogledali film u znak zahvalnosti za njihov rad tokom pandemije Kovida.

Dugo očekivani No Time To Die  je 25. Bondov film i peti, poslednji film sa Krejgom kao 007. Suočio se sa više od godinu dana kašnjenja zbog izbijanja virusa Kovid - ali će u četvrtak biti objavljen u bioskopima Velike Britanije. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU