Znali ste ga kao MINISTRA, ali za klavirom mu nije bilo ravnog! Ovako je pesmu BELA ĆAO izvodio IVAN TASOVAC (VIDEO)

Kristina Malešević

29. 09. 2021. 000000 22:30

Foto: Ataimages

Čuveni umetnik, majstor na klaviru i dugogodišnji direktor Beogradske Filharmonije, Ivan Tasovac preminuo je iznenada večeras u 55. godini života. Iza sebe ostavio je suprugu Mariju sa kojom ima jednoipigodišnjeg sina i starijeg sina iz braka sa prvom suprugom.

Pročitajte još: Genetika ili estetski zahvati? Emina Jahović važi za pravu LEPOTICU, a OVAKO je izgledala na početku karijere (FOTO)

Tasovac je diplomirao klavir na Konzervatorijumu "Petar Iljič Čajkovski" u Moskvi u klasi profesora Sergeja Dorenjskog. Bio je direktor Beogradske filharmonije od 23. marta 2001-2013. godine. Početkom 2014. na konkursu za novog direktora jednoglasno je izabran kao najbolji kandidat za ovu poziciju.

Na klaviru mu nije bilo ravnog i iako se odlično snalazio na funkciji prvog čoveka Beogradske Filhramonije, Ivan Tasovac neprevaziđen je bio na dirkama klavira. Pronašli smo numeru koja topi i najtvrđa srca.

Pročitajte još: "NIJE BIO ZALJUBLJEN U SILVANU": Pevačica Zorica Marković je dobro poznavala Tomu Zdravkovića i tvrdi "PREDSTAVILI SU TOMU KAO PAĆENIKA"!

- Mocart, relativno mamuran, se budi posle rejv žurke na Egzitu od buke navijača koji ispod njegovog prozora pevaju “Bella Ciao" - u svom stilu napisao je Ivan Tasovac ispod video snimka na kome maestralno svira na violini.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU