Krmenadle na specijalan način: Idealan nedeljni ručak za celu porodicu! (VIDEO)

Jelena Blažić

03. 10. 2021. 000000 12:00

Foto: YouTube printscreen /Bakina kuhinja

Iz bakine kuhinje dolazi jedan od specijalnih recepata koji će vas osvojiti na prvu.

Potrebno je:

600 gr svinjskih krmenadli od vrata
soli
4 čena belog luka
začin za meso
senf
ulje 
biber po želji
može se dodati sojin sos (ja ovoga puta nisam)

Priprema:

Krmenadle  posoliti i izlupati, premazati sa senfom, premazati sa začinom za mesom, takodje premazati   izgnječenim belim lukom po želji i biberom. Po želji možete dodati i soja sosa.

 Na kraju preliti sa uljem i pržiti u tiganju poklopljeno. Pržiti na tihij vatri uz dodavanje po malo vode dok ne omekne.Ja sam peklau pekaču jer su mi krmenadle bile veće.

 Na kraju lepo zapeći. Servirati uz pofrit ili šta već želite. Meso je fantastičnog  ukusa.... obavezno probajte

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU