Ovako danas izgledaju sinovi Britni Spirs: Izrasli u tinejdžere (FOTO)

Kristina LJubisavljević

08. 10. 2021. 000000 12:25

Foto: epa

Šon Preston i Džejden Džejn, koje pamtimo kao bebe i dečake, danas su tinejdžeri.

Javnost do sada nije imala prilike da ih vidi u ovim tinejdžerskim godinama, ali je prijatelj njihovog oca, plesača Kevina Federlajna, rešio da podeli zajedničku fotografiju sa njima.

Pročitajte još: Proslavio se ulogom čuvenog Horešija u "Istražiteljima iz Majamija": Danas je NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Edi Morales, jedan od Kevinovih bliskih prijatelja, objavio je na Instagramu fotku na kojoj je u zagrljaju sa Šonom (16) i Džejdenom (15), napisavši da je život neverovatan i da je ove dečake držao u rukama još kada su bili bebe.

- Svet će tek videti koliko si bio dobar tata - poručio je Edi Federlajnu.

Kevin i Britni venčali su se u septembru 2004. posle samo nekoliko meseci veze, ali već 2006. posle dolaska mlađeg sina na svet stavili su tačku na svoj odnos.

I dok su dečaci trenutno kod oca, 39-godišnja pevačica je u procesu oslobođenja od starateljstva svog oca. Nedavno je izjavila da ne želi da objavljuje fotografije svojih sinova često "jer su u godinama kada žele da izgrade sopstveni identitet". Ipak je podelila fotku gde pozira sa njima, premda obojica nose maske za lice.

- Izuzetno sam srećna jer su moje dve bebe izrasle u džentlmene i toliko ljubazne ljude, tako da sam ipak nešto uradila kako treba - napisala je Britni pored te fotografije.