Iskoristite jučerašnji hleb: Prženice koje vole svi, bolje od gibanice! (RECEPT/VIDEO)

Jovana Pejinovic

13. 10. 2021. 000000 11:20

Foto: Bakina kuhinja

Za brz i jednostavan doručak, iz Bakine kuhinje stiže ideja. Kako kaže baka, deca naročito vole ovaj recept.

Pročitajte još: Originalna CEZAR SALATA ima TAJNI SASTOJAK koji retko ko stavlja, a čini je posebno ukusnom! (RECEPT)

Recept 

Potrebno je:

  • 2 jaja
  • 150 gr sira
  • 200 ml jogurta
  • malo ulja
  • 100 gr rendane salame
  • malo listova kačkavalja
  • stari hleb


Priprema:

Sir izdrobiti i izmutiti sa jajima

Dodati jogurt malo ulja, i rendanu salamu. Sve izjednaliti. Pleh obložiti sa pek papirom i svako parče hleba umočiti u smesu sa jedne i druge strane. 

Ređati u podmazan pleh. Odozgo poređati par listova kačkavalja. Peći na 220 stepeni C oko 20 min. Uz čašu jogurta sjajan doručak 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK