ZMIJONOŠA: Evo kakvi su ljudi rođeni u 13. horoskopskom znaku

Jovana Pejinovic

14. 10. 2021. 000000 21:42

Foto: Deposit

Znak - koji se nalazi između Škorpiona i Strelca i obuhvata sve rođene od 29. novembra do 17. decembra - ne jednoglasno se smatra delom službenog zodijaka. Ali i dalje je zanimljivo učiti istoriju iza znaka i koje osobine ličnosti Ophiuchus poseduje. 

Pročitajte još: Pun Mesec u Ovnu počinje 20.oktobra: Pogledajte kakav BUM donosi horoskopskim znacima! Oko Ovna PRŠTI NOVAC!

Ličnost zmijonoše

Ophiuchus, bukvalno se prevodi kao "zmijonoša" i simbolizuje ljudsko biće isprepletano sa zmijom. NJihova ličnost ima mnogo dubine i veruje se da su najmračniji i najmističniji znak do sad.

Zmijonoše su generalno srećni pojedinci koji su iskreni i pošteni, intelektualni i pametni, puni harizme i kreativnih talenata. Oni su ambiciozni i žele da budu na vrhu svoje igre, ali poput zmije, vole da sve rade u tajnosti.

Lako se mogu prilagoditi promenama, zbog čega prirodno mrze rutinu, i potreban im je partner koji razume njihovu strast prema istraživanju sveta i životu. Takođe su skloni da budu nestrpljivi, temperamentni i osuđujući, a da pritom ne uzimaju u obzir posledice koje mogu stvoriti nezdravu ljubomoru u odnosima.

Najvažniji element uspeha u vezi sa zmijonošom je poštovanje njihove potrebe da se osećaju slobodno i nevezano, kao i potrebe da budu hvaljeni. Neko ko je intelektualan, ali srećan u „sporednoj ulozi“ najbolje odgovara zmijonoši.Pravi partner mora da bude snažna okosnica veze, slično kao i ekipa filma koja osvetljava glumca.

    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU