NEOSTVARENA ŽELJA BILA MU JE DA POSTANE OTAC: Ovako je Marko Živić pričao nakon razvoda od lepe voditeljke

Jovana Pejinovic

14. 10. 2021. 000000 20:22

Foto: ATA

Glumac Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu. Završio je glumu 1995. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Radio je u pozorištu i na filmu. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta gde je igrao u predstavama "Kad su cvetale tikve", "Ne igraj na Engleze", "Sviraj to ponovo Sem", "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Delirijum tremens", a igrao je i u drugim pozorištima. Dobitnik je mnogih nagrada. Vodio je emisiju "Marko Živić šou".

Imao je sve, osim jednog

Iako se ostvario kao glamac i imao uspešnu karijeru i mnogo prijatelja, jedna želja, ostala je za Marka neostvarena, a to je da se nađe u ulozi oca. Ovako je o tome govorio.

- Ima fora što je moj najveći uspeh možda. Nadam se da će ove godine biti i ta deca. Ja sam neko ko ne razmišlja o rođendanima, niti ja čestitam drugima, niti tugujem ako meni ne čestitaju. I ja odlučim. Ček četvrti četvrti punim 44. I odlučim, bio bi red da sakupim sve prijatelje, samo muškarce. Strogo. I napravim u restoranu u Skadarliji. Pozovem svoje prijatelje od kojih su samo dva glumca. Ja sam autističan po tom pitnaju. I skupi se tu 30 momaka. Sedim na čelu stola i pogledam i vidim da su tu ljudi od kojih neke znam 40 godina, a neke 15. i ja kažem sebi: "Marko, koliko si ti srećan čovek". I samo sam im rekao: "Hvala vam što ste me trpeli sve ove godine" - rekao je on za Balkan info.

O braku sa Natašom

U jednom intervjuu iz 2016. godine, kada su ga upitali da li žali što se nije ostvario u ulozi oca, a bivša žena, Nataša Pavlović, ima već dvoje dece, odgovorio je: 

"Ja teško da mogu da postanem majka, a kamoli dva puta (smeh). Ne žalim ni za čim, pa ni za tim. Trudim se da živim život a ne on mene. Videćemo... A naravno da planiram. To je jedna važna uloga koju tek treba da odigram."

U braku su bili četiri godine i mnogi su njihovu ljubav smatrali filmskom, a Marko je nakon rastanka često izjavljivao da su ostali u dobrim odnosima.

Nakon razvoda se nije pojavljivao u javnosti s drugim devojkama, dok se voditeljka nakon njega udala i dobila dvoje dece.

"Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije", izjavio je glumac svojevremeno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU