Bolna ispovest NAŠE popularne pevačice: "Sina sam izbacila kroz prozor auta, ribari su ga spasili"

Jelena Blažić

19. 10. 2021. 000000 09:40

Foto: Ataimages

Nikolina Kovač, gostujući u jednoj emisiji prisetila se saobraćajne nesreće koju je doživela dve godine nakon porođaja sa sinom Nikolajem, ali i zdravstvenom problemu iz koga je izašla kao pobednik.

Pročitajte još: ŠOK: Lepa Brena udarila šamar voditelju zbog neprijatnog pitanja (VIDEO)

- Ja sam u jednom velikom intervjuu rekla da neću više govoriti o tome. Neke životne neprilike su se zaređale i bila sam primorana da pričam o tome. Ta zdravstvena situacija je iza mene, izašla sam kao pobednik. Zahvalna sam univerzumu na šansi koju imam. Kada se čovek osvrće na tako teške stvari, teško je.

Bitno mi je da se osvrnem na pozitivnije stvari, i okružim se ljudima koje volim i koji su iskreni prema meni - rekla je pevačica u emisji "Premijera Vikend specijal", a onda se i prisetila saobraćajne nesreče u kojoj je bila sa sinom:

Saaobraćajna nesreća

- Nisam znala da ćete da me pitate ovo, ne pričam više o tim svarima. Mora da se ide dalje i da se izvuče pouka iz svega toga. Nikolaj je veliki dečak i prehiperaktivno dete sa kojim nije lako. Nikada nemojte suditi nekome po izgledu, ne znate šta nekoga tada muči. Prilikom te saobraćajne nezgode i mali Nikolaj je bio tu, ja sam ga izbacila kroz prozor, i tu su bili ribari koji su ga spasili i kojima sam jako zahvalna. Sve te stvari su me učinile jačom i jednostavnijom. Radujem se najjednostavnijim stvarima, nisu mi bitne materijalne stvari, bitno mi je samo koliko sam u jednom danu nasmejana - ispričala je Nikolina, u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU