Ćerka Branislava LEČIĆA uspešno gradi glumačku karijeru, a njena lepota OSTAVLJA BEZ DAHA (FOTO)

Kristina Malešević

19. 10. 2021. 000000 18:00

Foto: Ataimages

Ćerka Branislava Lečića, mlada i talentovana glumica Ana trenutno osvojila je domaću publiku ulogom u drugoj sezoni serije "Dug moru". O njenom glumačkom talentu često se piše, a fotografije na društvenim mrežama pokazuju njenu vanvremensku prirodnu lepotu i skromnost ove mlade glumice, pred kojom su mnoge uloge.

Pročitajte još: ŠOK: Lepa Brena udarila šamar voditelju zbog neprijatnog pitanja (VIDEO)

Ana Lečić je ćerka Branislava Lečića iz prvog braka sa nekadašnjom suprugom Ivanom Vujadinović. Prva supruga Branislava Lečića, koja je sa njim u braku provela 13 godina i podarila mu dvoje dece, neosporno je prava lepotica, a njenu lepotu nasledila je i njihova ćerka Ana.

Pročitajte još: Eva Ras NAPLJUVALA film o Tomi: "Čemu tolike suze zbog kafanskog pevača? Nisam ga gledala i nemam želju!"

NJegova ćerka pored lepote, od tate ja nasledila i talenat za glumu, ali pored toga bavi se i modelingom.

Ana Lečić oprobala se i kao manekenka u jednom spotu pre punih pet godina iz prijateljskih razloga. Nakon što su je mnogi videli u video spotu, ostali su bez daha i sve ih je zanimalo ko je ta zgodna manekenka. Od tada do danas, Ana Lečić samostalno gradi svoju karijeru i osvaja publiku u regionu...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU