Kavav mantil nosimo ove jeseni? Modne kuće kažu da biramo ove boje (FOTO)

Kristina LJubisavljević

30. 10. 2021. 000000 11:40

Foto: Deposit

Visoko podignuti reveri, uski i dugi rukavi, naglašene naramenice ili kroj koji tek ovlaš ocrtava siluetu, zajednički su imenitelji za mantile koji će se nositi ove sezone. Barem su tako odabrale da diktiraju modne kuće "Armani", "Prada", "Alberta Fereti", "Fendi", "Dolče i Gabana"... koje promovišu izrazito duge mantile za sve kraće dane pred nama.

Kakve mantile ćemo nositi ove jeseni?

Ukoliko spadate u čuvarne osobe, sigurni smo da ćete u ormaru pronaći bar jedan mantil ukrojen po ovoj meri, ostao za "nikad se ne zna" vreme, još iz sedamdesetih godina prošlog veka. Trenč mantili takođe su ponovo tu, a nose se bukvalno preko čega god poželite - od seksepilnih kožnih mini-sukanja do trenerki.

Loading...

Pročitajte još: Tri načina da nosite ROLKU ove jeseni: Udobno, jednostavno i elegantno (FOTO)

Zemljane boje su najzastupljenije, mada promakne poneki model i u nijansi petroleja, beloj ili svetlije narandžastoj. Animal print ili dugine boje gotovo da su usamljeni iskoraci u dezeniranju, jer je većina mantila jednobojna. Krupni, našiveni džepovi takođe su jedan od detalja koji ih efektno obogaćuje, a ako zakopčate samo gornje dugme i ruke stavite u njih postići ćete pun pogodak, jer ovogodišnji mantili odišu porukom slobode, koja se, između ostalog, ocrtava i u tome da se najčešće nose otkopčani.

Loading...