SVET U NEVERICI: Šokantne slike Aleka Boldvina nakon tragedije (FOTO)

Jelena Blažić

22. 10. 2021. 000000 08:36

Foto: Scrennshot Youtube

Glumac je tokom snimanja scene za novi film u Novom Meksiku, pucao iz scenskog pištolja. Metak je pogodio ženu koja je odmah prevezena u bolnicu, ali je nakon reanimacije preminula, dok je jedan muškarac ranjen.

Pročitajte još: UŽASNA TRAGEDIJA NA SNIMANJU FILMA! Glumac Alek Boldvin UBIO ŽENU I RANIO muškarca: Meci bili PRAVI! (VIDEO)

Žena koju je glumac upucao je fotograf Halina Hačins, dok je ranjeni muškarac scenarista i režiser Džoel Suza. Alek Boldvin, prema pisanju stranih medija, nije znao da se u filmskom pištolju nalaze pravi meci.

Pročitajte još: Ovo je žena koju je Alek Boldvin UBIO na snimanju filma: NJena poslednja objava KIDA DUŠU: "Uživam sa njim..." (FOTO)

Alek Boldvin uslikan je nakon tragedije kako plače. Na prvoj fotografiji se vidi kako sav otečen od plakanja priča telefonom, dok na drugoj fotografiji možemo da vidimo kako se slomio. Uhvaćen je kako jeca savijen i držeći se za kolena.

Alek je tokom snimanja scene ispalio metak, koji je trebao da bude lažan, ali je on slučano završio u telu fotografa Haline Hačins, koja je ubrzo preminula, dok je scenarista i režiser Džoel Suza ranjen, ali svi veruju u njegov oporavak.

Ovo je žena koju je ubio

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU