ĆERKA MAJKLA DžEKSONA OBAVILA RITUAL: Nakon pokušaja samoubistva, pronašla radost u KULTU VEŠTICA - Gole pozdravile mesec (FOTO)

Jovana Pejinovic

22. 10. 2021. 000000 11:00

FOTO: Printskrin/ Instagram/ parisjackson

U sredu, 20. oktobra, kada je mesec bio pun, 23-godišnja manekenka skinula se u donji veš na „ritualu“ sa svojim prijateljicama, uključujući Aleksandru Šip. Paris je podelila pogled na njihovo okupljanje pod noćnim nebom na Instagramu, napisavši: "Hvala ti majko mesec", zajedno sa fotografijom njihovih zadnjica.

Pročitajte još: Deca milijardera Ričarda Brensona kriju se od javnosti, IMAJU "NORMALNE" POSLOVE i neobične prijatelje (FOTO)

Nakon pokušavaja samoubistva, traži smisao u životu

Paris je zatim okačila zasebnu sliku, na kojoj su devojke, dok su pozirale u toplesu, pokazivale „Ovo je godišnje doba“.

Prema rečima Parisine prijateljice Lavender, nedavno su osnovali grupu i okupili se kako bi obeležili početak nove lunarne faze.

Paris više ceni život i ovu zemlju nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo

"Hvala vam sestre što ste mi dozvolile da vodim svoj prvi ritual punog meseca", napisala je Lavender na svom Instagramu. "Neverovatno je imati ovaj slatki i poseban novi koven (veštičiji kult). Grupa tako duhovno svesnih, neverovatnih žena. Hvala vam na strpljenju zbog mog petljanja." A Lavanda je u komentaru pojasnila da ritual nije ništa mračno. Umesto toga, oni su jednostavno „zahvaljivali mesecu“.

Što se tiče imena njihovog novog kulta, Aleksandra se našalila da se zovu "prljave noge banda". Paris je ranije rekla da ona više ceni život i ovu zemlju nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo. O pokušajima samoubistva razgovarala je sa Vilom Smitom u emisiji Red Table Talk, rekavši da je zahvalna što je još živa.

"Mogu reći ,nekoliko godina kasnije, da sam zaista zahvalna što nisam to uradila. Stvari su postale bolje", objasnila je Paris.

Dodala je da joj je trebalo vremena da shvati da je trebalo da bude na ovoj zemlji, rekavši: "U početku mislim da je to bilo - nekako morbidno prihvatanje, radikalno prihvatanje da jednostavno nije trebalo da se desi. Tako je samo radikalno prihvatanje: „Kad dođe moje vreme, biće i moje vreme", i sačekaću do tada. I za to vreme čekanja, pronašla sam sve više radosti u životu i više načina da se snađem i zaista živim umesto da samo postojim. "

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU