PUCAO na setu iz KALAŠNJIKOVA i ozbiljno se POVREDIO: Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Aleksandra Kolarevic

22. 10. 2021. 000000 18:00

Foto: Printskrin/Jutjub/ ScreenSlam/Leskovački kulturni centar

Strašne vesti stigle su danas iz Holivuda - Alek Boldvin ubio je svoju koleginicu Halinu Hačins na snimanju, a sličan scenario dogodio se i našem glumcu Bogdanu Dikliću.

Glumca je ova tragedija veoma potresla, međutim, iako je ovo ušasan događaj, činjenica je da se na setu dešavaju tragedije i teške povrede.

Pročitajte još: Da li Alek Boldvin može da IDE U ZATVOR zbog UBISTVA NA SETU? Evo šta kaže njihov zakon

Tako je opšte poznat događaj kada je 2009. godine, na snimanju filma Bogdan Diklić ispalio rafal iz kalašnjikova, a jedna od ispaljenih čaura pogodila ga je u levo oko nakon čega su mu kolege odmah pružile pomoć.

Diklić u ovom filmu igra vojnog zapovednika, a nesreća se dogodila u sceni u kojoj puca iz kalašnjikova sa manevarskom municijom. Diklića su glumac Tihomir Stanić, direktor Slobodan Pavićević i reditelj Goran Marković odmah prevezli u bolnicu u Prijedor, nakon čega je odveden u Banjaluka, pa poslat na VMA.

Šuška se i da Diklić od tada ima stakleno oko.

Iako je ova povreda bila teška, glumac se izvukao. Ipak činjenica da je iz pištolja pucao tokom snimanja filma, postavlja ga u slične okolnosti kao glumca Aleka Boldvina, a jedina razlika, koja je definitivno i najrelevantnija, jeste činjenica da je Diklić pogodio sebe, dok je Alek ubio koleginicu, te je pitanje kako će ovaj veliki holivudski glumac izdržati moralnu krivicu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU