Nakon razvoda ponovo srećna i zaljubljena: Višnja iz IGRE SUDBINE u vezi sa 10 godina starijim partnerom (FOTO)

Jelena Blažić

28. 10. 2021. 000000 15:40

Foto: Instagram printscreen/motokulturica

Jelena Đukić, koja je javnosti postala poznata po ulozi Višnje u seriji "Igra sudbine", pre tri godine se razvela od tragača iz kviza "Potera" Milorada Milinkovića sa kojim ima dete, ponovo je zaljubljena i srećna.

Pročitajte još: Jedan je od najpoželjnijih neženja na estradi, a sada je otkrio i na koga liči: Saša Kovačević pokazao majku! (FOTO)

Naime, glumica je u vezi sa deset godina starijim partnerom Markom Todorovićem, koji radi i živi u Kanadi. 

- Još jedan izazov je za nas bio je taj što Marko ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko Vajbera. On je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, a pre svega neko ko voli ljude i život na sličan način kao ja. Ušao je u moj život u trenutku kada sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekoga ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili - rekla je glumica u intervjuu za magazin Gloria.

Da ljubav cveta govore i fotografije koje glumica često objavljuje sa svojim izabranikom, a na kojima se može videti koliko su srećni i zaljubljeni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU