Izbacite višak glomaznih kuhinjskih dodataka i napravite SAME savršeno SKLADIŠTE ZA ŠMINKU (VIDEO)

Kristina Malešević

31. 10. 2021. 000000 17:00

Foto: InstagramScreenShot/simple_diy_home

Otvorite svoje kuhinjske elemente u kojima stoje stvarčice koje se ne koristite često ili ste ih nekada koristili i shvatili da vam i nisu baš od koristi, pa vam je žao bilo da ih bacite i gurnuli ste ih na policu koja je inače već puna nepotrebnih sitnica. Imate i vi ovaj ćošak u svojoj kuhinji, zar ne? Vreme je da ga se rešite tako što ćete nepotrebne kuhinjske dodatke i pomagala pretvoriti u izuzetno korisnu stvar koja će rešiti nered u kupatilu.

Pročitajte još: Šta STIL vaše kuhinje govori o LIČNOSTI? (FOTO)

Naime, donosimo vam odličnu ideju kako da same napravite policu za sitne dodatkee za šminkanje, lakove za nokte, četkice i komade same šminke, koja se često zaturi na velikim policama.

Sve što vam je potrebno jeste metalni držač za ubruse, četiri držača za salvete i plastificirani podmetač za tanjire u providnoj boji. Uz to, potreban vam je i silikonski lepak, koji će sve ove elemente dobro pričvrstiti i obezbediti da je šminka na njima sigurna.

Pročitajte još: TO JE ONA! Ovako je Megan Markl izgledala sa crvenkasto smeđom kosom (FOTO)

Pogledajte pažljivo video snimak u nastavku i već danas se upustite u avanturu samoproizvodnje omiljenih kućnih dodataka...

 
 
 
 

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Mandi (@simple_diy_home)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU