Tri trika koji će vam pomoći da prepoznate PRAVI PARFEM među brojnim kopijama

Kristina Malešević

06. 11. 2021. 000000 20:00

Foto: Shutterstock

Jake mirise vezujemo najčešće za neke događaje, pa je svako sećanje na neki bitan datum ujedno sećanje i na neki jak, dobar miris koji je dominirao. Između ostalog, stručnjaci tvrde da je to ključni trenutak kada i kako razlikujemo originalne, prave parfeme od kopija.

Pročitajte još: Boja kose mnogo govori o TEMPERAMENTU: Šta znači ako imate plavu, crnu ili crvenu kosu, a šta ako često menjate boju?

Ipak, postoje jasne smernice kako da prepoznamo originalni parfem:

Pročitajte još: STAV ŠMEKERA: Da li prepoznajete glumačku legendu? 80-ih je plenio svojom harizmom, a devojke su LUDELE ZA NJIM (FOTO)

  • Kopije imaju slatkaste kakrakteristiku mirisa, jer je cilj da pre svega osvoji mlađu populaciju, koja preferira slatkaste parfeme.
  • Skuplji parfemi traju duže, a neretko imaju sposobnost da kroz nekoliko sati nakon nanošenja menjaju tri ili četiri mirisne note, dok najbolje kopije u sebi sadrže maksimalno dve note.
  • Kako biste provjerili svoj parfem, uverite se u prirodu njegovog mirisa odmah nakon nanošenja i nakon dva ili tri sata. Kopija bi trebalo da zadrži isti miris, dok će original najverojatnije promijeniti notu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU