"Kada sam ga upoznala, shvatila sam koliko je MEKA DUŠA": Milica Glogovac se prisetila zajedničkog života sa GLUMCEM (FOTO)

Aleksandra Kolarevic

17. 11. 2021. 000000 20:00

Foto: Printskrin/Jutjub/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Pre tri godine, glumac Nebojša Glogovac je preminuo nakon teške bolesti, a tugu koja je ostala za njim delili su svi koji su ga voleli, od članova porodice, prijatelja, pa sve do publike koja ga je obožavala.

Mnogi ističu da Nebojša Glogovac nije bio samo dobar glumac, već i dobar čovek, zbog čega ga je zavolela i njegova izabranica Milica, sa kojom se oženio i dobio ćerku Sunčicu.

Pročitajte još: Supruga Nebojše Glogovca otkrila da bi bila srećna da ćerki kaže: "Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate"

Supruga pokojnog glumca prisetila se onoga što je zavolela kod Nebojše, čime ju je osvojio i čime je to plenio, i dirljivim rečima podelila je to sa ostalima.

"Zajednički život sa njim bio je tako zabavan! Na prvu loptu delovao je robusno, malo grublje, a kada sam ga zaista upoznala, shvatila sam koliko je meka duša - u to sam se zaljubila. Od svega je pravio poeziju. Voleo je da peva, da pušta muziku i često smo plesali po kući."

Podsetimo, glumac je iza sebe ostavio troje dece - sinove Gavrila i Miloša, i ćerku Sunčicu koju je dobio u braku sa Milicom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU