Održana komemoracija Marini Tucaković: Ana Bekuta održala potresan govor - "Mene bez Marine ne bi bilo"

Kristina LJubisavljević

24. 11. 2021. 000000 15:18

Foto: V. Danilov

Događaj su organizovali Marinin sin Milan Radulović Laća i suprug Aleksandar.

Voditeljka i prijatelj porodice, Draga Katić, bila je moderator, a došle su brojne kolege i prijatelji porodice.

- Ne znam kako bi sada moja majka reagovala. Ona je uvek govorila, da kada dođe taj trenutak kada umre, da bude kratka sahrana, pop koji lepo peva, što kraće da traje, a posle svi idite negde, napravite neku žurku, pustite neke dobre zabavnjake ili narodnjake, da se svi lepo provedete - rekao je Laća.

Pročitajte još: Ćerka Radeta Šerbedžije prošla je kroz pravi PAKAO: Nakon invalidskih kolica upala je u depresiju, a SADA je započela NOVO POGLAVLJE (FOTO)

Pevačica Ane bekuta održala je potresan govor;

- Mene bez Marine ne bi bilo. Naša najintimnija osećanja pretvarala je u reči koje smo mi jako dobro znali, ali ih bez nje nikada ne bismo napisali i izgovorili. Ona je od jednostavnih reči stvarala neverovatne stihove. Marinu Tucaković nisu izguili samo sin i suprug, nisu samo pevači izgubili deo budućnosti... - rekla je Ana.

Komemoraciji su pristustvovali Goga Sekulić, Mira Škorić, Saša Vidić, Željko Samardžić, voditeljka Dragana Katić, Dragana Mirković, Željko i Jovana Joksimović, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić i mnogi drugi prijatelji i saradnici.