PLIŠ se vratio: Odela od ovog materijala nikad nisu izgledala BOLJE (FOTO)

Aleksandra Kolarevic

27. 11. 2021. 000000 14:00

Foto: Sutterstock

Pliš je materijal koji je imao malo drugačiju namenu. Zbog toga što je mek na dodir i veoma udoban i topao, pidžame i kućne trenerke pravile su se mahom od ovog materijala.

Međutim, mnogi poznati dizajneri odlučili su da "ne igraju po pravilima", pa su od ovog materijala napravili odela koja s jedne strane veoma udobna i topla, a s druge strane izrazito elegantna.

Pročitajte još: https://www.magazin.novosti.rs/scc/zivot-plus/moda-i-lepota/vest/prizivamo-sunce-i-dobro-raspolozenje-tri-drecave-boje-koje-su-u-trendu-i-tokom-zime-foto/1438106Prizivamo SUNCE i dobro RASPOLOŽENJE: Tri drečave boje koje su u TRENDU i tokom zime (FOTO)

U tamnijim bojama koje su u trendu tokom hladnijih dana, pliš može da parira i drugim materijalima od kojih su se odela inače i pravila.

Glumica Sandra Bulok oduševila je fanove izborom odela napravljenog od ovog materijala, u tamnijoj, ljubičastoj nijansi.

Lepa glumica je ovo odelo uklopila sa bluzom u istoj boji, i bez obzira na to što joj je kosa ležerno padala preko ramena, Sandra Bulok je izgledala veoma prefinjeno, elegantno, ali i zavodljivo.

Zbog utiska koji ostavlja, nije ni čudo što se mnoge poznate dame odlučuju za ovakvo odelo kada je u pitanju i autfit sa crvenog tepiha.

Loading...

Odelo od pliša u bojama poput bordo, tamno plave, smaragdno zelene ili čak senf žute biće pun pogodak tokom predstojeće sezone.

Ukoliko se odlučite za ovakvo odelo, budite sigurni da ćete biti elegantni i u trendu, dok će vam u isto vreme biti veoma udobno, jer udobnost je ipak na prvom mestu, s obzirom na to da treba da provedete nekoliko sati u izlasku, a sa ovom kombinacijom udobnost je zagarantovana.

Loading...

Loading...

Loading...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU