Ponovo LUDO ZALJUBLJEN: Luka Raco uhvaćen sa NOVOM DEVOJKOM, a njeno zanimanje će oduševiti mnoge (FOTO)

Aleksandra Kolarevic

27. 11. 2021. 000000 14:30

Foto: Printskrin/Jutjub/TVINEMANIA

Nekada mu to polazi za rukom, a nekada svesno svoju privatnost prikazuje, kao što je bio sada slučaj sa novom devojkom.

Naime, nova devojka tridesetogodišnjeg glumca poslednjih meseci jedna je od tema u medijima, a Luka je očigledno čekao da veza postane stabilna, kako bi partnerku predstavio javnosti.

Pročitajte još: Luka Raco iskreno o raskidu: Dao odličan savet i otkrio šta mu pomaže u ovom periodu

Naime, na njegovom “Instagram” profilu osvanule su intimne fotografije sa blogerkom i turističkim vodičem Milicom Pejković, poznatijom pod nadimkom Mimi.

Luka i Mimi deo su ekipe iz Srbije, koja već nekoliko nedelja boravi na Šri Lanki i ludo se zabavlja. Pored kolega sa kojima preko tri godine radi na seriji “Igra sudbine” Oljom Lević, Milicom Tomašević i Amarom Mešićem, Raco najveći deo vremena tokom obilaska ostrva provodi sa Milicom, a sa pratiocima na društvenim mrežama deli isključivo fotografije na kojima je sam ili sa njom, što mnogo govori o njihovom odnosu i ide u prilog priči da su glumac i blogerka zaljubljeni jedno u drugo.

Nova devojka Luke Raca jednako kao i on uživa u putovanjima, poput njega je završila i Ekonomski fakultet stoga nije teško poverovati da su sličnosti prevagnule, što je glumca navelo da ponovo svoje srce nekome pokloni.

Iako je svojevremeno sam za magazin "Story" izjavio da je preboleo arhitektu Vanju Marković, kao i da uživa u novoj emotivnoj vezi, napomenuo je da se nikada više u kontekstu zaljubljenog para neće slikati za novine, niti društvene mreže, ali nije izdržao.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU