Vlada Mandić progovorio o PREVARAMA i OTKRIO da li se razvodi posle 7 godina (FOTO)

Jovana Pejinovic

28. 11. 2021. 000000 20:00

Foto: Printskrin/Jutjub/Premijera

Vlada Mandić važio je za najvećeg zavodnika. Tokom godina spajali su ga sa brojim zgodnim ženama, a on je danas porodičan čovek i otac četvoro dece

"To je možda nekad bilo, ja sam sada oženjen, porodični čovek, otac četvoro dece... To je moja ružna prošlost, sve u svoje vreme. Bio sam javna ličnost, nisam se čuvao od vas medija, pa je izlazilo i što jeste i što nije, ali nije to sve baš tako", rekao je Vlada i dodao:

"Nismo se razveli"

"Moja supruga je ostavila najjači utisak na mene. Sa njom imam troje dece, i Sašu iz prvog braka sa Jelenom. Da kažemo dve fatalne žene su bile u mom životu, ali ova Jasmina najviše".

Pročitajte još: BOGATI ZET Željka Mitrovića za Kristinu SKIDA ZVEZDE S NEBA: Apartman od 13.000 evra, 500 ruža i muzika na uvce (FOTO)

U medijima se nagađalo da se Vlada razveo od Jasmine, a poznati rukometaš je ovu vest demantovao:

"Ne znam odakle ta informacija, mi smo 7 godina zajedno, imamo divan odnos i nadam se da će tako i da ostane. Ona je s godinama sve lepša, prošle godine smo se tek venčali. Mi nemamo čak ni razmirice ni svađe, ona ima mnogo razumevanja za mene", priznao je bivši rukometaš u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i nadovezao se:

Foto: Printskrin/Jutjub/Premijera

"Varali su i mene, a varao sam i ja. Drugo su veze i vezice, drugarstva, a drugo je brak. Jasmina je pametna i stabilna žena, nikada ne bi napravila takav kiks, tako da nema sumnje".

Uživa u porodičnom životu

"Već tada sa 27 godina me je uloga oca promenila, a pogotovo sada. Dosta sam brižniji i oprezniji za sebe. Čak sam počeo i aviona da se bojim u poslednje vreme, a toga se ranije nisam plašio. Mnogo sam popustljiv prema deci".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU