Muškarac pokušao da prevari policiju i odglumi samoubistvo: Pronašli ga u ormaru, a razlog je NEVEROVATAN

Jelena Blažić

07. 12. 2021. 000000 14:30

Foto: Shutterstock

Džesi Li Vud iz Virdžinije, pokušao je da prevari policiju i iscenira samoubistvo, pretvarajući se da je skočio u reku Ohajo sa mosta Rejvensvud u četvrtak ujutru, dan pre nego što je trebalo da ima suđenje, navodi Njujork Post.

Pročitajte još: UŽAS: Tinejdžerku NAPAO KROKODIL tokom raftinga i ostavio je bez noge! Evo kako su je spasili (FOTO)

On je u toku noći parkirao kamion blizi mosta i prijatelju poslao poruku o samoubistvu u kojoj je detaljno opisao gde mogu da pronađu njegove stvari, rečeno je u policiji. Spasioci su ubrzo stigli na lice mesta i pronašli su  njegov kamion i mobilni telefon na ivici mosta koji razdvaja Zapadnu Virdžiniju i Ohajo.

– Kada smo stigli tamo, pronašli smo ono za šta se prvobitno verovalo da je legitimni skakač sa mosta – rekao je šerif okruga Džekson Ros Melindžer. IPak, policajci su saznali da Džesi, treba da bude osuđen u okružnom sudu okruga Džekson sutradan. 

Vratili su se do njegove kuće i pronašli ga u ormaru

– Kada smo ga pitali zašto je poželeo da ljudi veruju da se ubio, njegov jedini odgovor je bio: “Zato što sam tako želeo”. Sve nam ukazuje na to da je u ovom trenutku ovaj slučaj direktno u vezi sa predstojećim danom gde je trebalo da se pojavi na sudu – dodao je Melindžer, koji misli da je Vud čekao da se raščisti gužva, kako bi sa kamionetom mogao da pobegne i izbegne suđenje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU