U britanskom "Milioneru" postavljeno pitanje o ŠLJIVOVICI, a odgovor takmičara je nasmejao SVE (VIDEO)

Aleksandra Kolarevic

06. 12. 2021. 000000 21:00

Foto: Printskrin/Tviter

Rakija od šljive, odnosno šljivovica postala je brend naše zemlje, koji je i te kako popularan i u svetu. Ovoga puta šljivovica je dobila i svojih "pet minuta slave" u britanskoj verziji kviza "Želite li da postanete milioner".

Naime, tokom kviza takmičaru je postavljeno pitanje: "Koje je voće glavni sastojak šljivovica", a među ponuđenim odgovorima bilo je: trešnja, kajsija, pomorandža i šljiva.

Pročitajte još: Mnogi će pogrešiti u brojanju: Koliko KVADRATA vidite na slici? (FOTO/VIDEO)

Zanimljiv deo videa počeo je onda kada učesnik kviza nije bio siguran koje je voće u pitanju, pa se odlučio za pomoć prijatelja.

Na iznenađenje svih, pa i voditelja, takmičar je pozvao svoju majku.

Čim ju je pozvao i pročitao pitanje, majka je bez razmišljanja odgovorila "Šljiva, šljiva, odgovor je šljiva", a kada ju je sin pitao koliko je sigurna, odgovorila je "Sto posto".

Ovakav odgovor majke nasmejao je sve u studiju, pa i samog voditelja. Zahvaljujući majci, učesnik je osvojio 125.000 funti.

Ovaj deo kviza posebno je zapao za oko korisnicima društvene mreže "Tviter", koji su bili oduševljeni kako pitanjem, tako i majkom učesnika, koja je, kako su pisali ispod objave na pomenutoj društvenoj mreži "očigledno dolazila u Srbiju".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU