Kraljevska porodica objavila BOŽIĆNU ČESTITKU: Ovogodišnja fotografija se razlikuje od PRETHODNIH zbog JEDNOG DETALJA (FOTO)

Aleksandra Kolarevic

10. 12. 2021. 000000 21:00

Foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža objavili su na svom nalogu na Instagramu porodičnu fotografiju, koja će biti deo ovogodišnje božićne čestitke.

Ova fotografija nastala je iz jedne daleke avanture.

Pročitajte još: Kejt Midlton i princ Vilijam u prazničnom raspoloženju: Princeza izabarala crvenu kombinaciju (FOTO)

Slikana je tokom odmora u Jordanu, a kraljevska porodica pozira u pustinjskom krajoliku. Princ i vojvotkinja nose neutralne maslinaste tonove, dok princ Džordž na fotografiji ima maskirnu košulju.

Princeza Šarlota i mali princ Luis sa ovo fotografisanje su odabrali slične nijanse plave boje.

- Drago nam je što možemo podeliti novu porodičnu fotografiju koja je deo ovogodišnje božićne čestitke - pisalo je ispod ove fotografije.

Inače, Jordan je vrlo važno mesto za porodicu jer je Kejt Midlton  još u detinjstvu živela tamo dve godine sa svojom porodicom, dok je njen otac radio za "British Airways".

Kao član kraljevske porodice, princ Vilijam posetio je Jordan, koji je deo britanskog Komonovelta od 2018. godine, piše "Vogue".

Ova čestitka razlikuje se od tradicionalnih njihovih fotografija iz prethodnih godina, koje su bile slikane u njihovom domu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU