Zatekla sam MAMU I DEČKA KAKO SE LJUBE dok je tata spavao na sofi – pobegli su, verili se i dobili bebu

Jovana Pejinovic

13. 12. 2021. 000000 11:00

Foto: Printskrin/TikTok

Jedna mlada žena otišla je na TikTok da otkrije kako su ona i njen dečko raskinuli i može se reći da smo u potpunom šoku. Ova žena je otkrila da je posumnjala da nešto nije u redu u njenoj vezi kada je njen dečko u to vreme delovao previše prijateljski nastrojen prema njenoj mami.

Izdaja

I bila je u pravu – jednog dana ih je uhvatila kako se ljube. Ali stvari su krenule od lošeg na gore, kada se jednog dana ispostavilo da su njena mama i dečko zapravo spavali zajedno osam meseci.

Pročitajte još: Srpski slikar nikad nije preboleo suprugu LOTOS: Venčali se tajno, bežali u Pariz, rastavila iz SMRT

Kada su se suočili, ženina majka i dečko su potom pobegli zajedno i od tada su se verili i dobili bebu. I mi smo šokirani kao i vi, pa ako želite da saznate sve detalje, čitajte dalje. Žena je otišla na TikTok da objasni svoju jedinstvenu situaciju i rekla: „Moja mama je spavala sa mojim dečkom iza mojih leđa 8 meseci do dana pre mog 18. rođendana, a onda je otišla sa njim i od tada je dobila bebu i verila se, već 4 godine nemamo kontakt.”

Kako se sve desilo?

Otkrila je: „To je trajalo oko godinu dana. „Što se tiče mog prvog odnosa sa ovom osobom, imala sam 17 godina kada smo se našli, a on 21. Apsolutno normalno, ali sam bila veoma naivna. Dakle, bukvalno mesec dana u vezi, ova osoba je boravila u kući mojih roditelja, moji roditelji su kuvali čaj, moj tata zaista naporno radi, još uvek radi, pa bi zaspao na sofi, a mama i dečko su trebali da peru veš. Imala sam osećaj da nešto nije u redu, mislila sam da čujem zvukove, ali nisam bila sigurna."

Foto: Printskrin/TikTok

„Tako sam sišla niz stepenice i zatekla mamu sa strane sa mojim bivšim dečkom kako stoji između njenih nogu i očigledno su se ljubili. Ja sam, naravno, užasno reagovala na ovo. Potrčala sam gore, kao  scena iz filma, nikada u životu nisam doživela tako nešto i to je bio trenutak - ne diraj me."

„Oboje su potpuno negirali da se bilo šta dogodilo, ubeđivali su me da sam luda – pa, pokušali su."

Žena je tada otkrila da su njeni mama i dečko pokušali da je izmanipulišu da pomisli da je samo poludela i da je na kraju počela da pije lekove. Objasnila je: „Odvedena sam kod doktora, stavljena sam na lekove i ubedili su me da imam nešto, da će moj brat biti odgajan bez mame i da bi to bila moja greška."

Sumnjiva ponašanja i razrešenje

Dalje je objasnila da je od tog momenta bilo mnogo incidenata poput onog gde ju je dečko udario, a majka umesto nju da teši, otišla je da proveri da li je dečko ok, zatim čudne tekstualne poruke između mame i dečka, iskradanje iz kuće, da bi se posle nekog vremena vratili, svako u krevet svog partnera.

Kako je objasnila, sve je otkrila jednog običnog dana, dok se spremala za večeru sa dečkom. Stigla mu je ljubavna poruka od njene mame i tu je poludela. Nije više prihvatala da je zovu ludom i odmah je otišla kod oca na posao da mu sve ispriča.

 

U međuvremenu, mama se spakovala, odvela i porodičnog psa i mačku, a nije ostavila ni poruku.

Otac je dobro podneo sve i kako  kaže: "najbitnije mu je bilo da se uveri da smo ja i brat dobro."

Majku su svi blokirali na socijalnim medijima i od tad nemaju nikakav kontakt sa njom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU