Došao je poslednji PUN MESEC u godini: Donosi napetost, a ova TRI ZNAKA su na udaru

Kristina LJubisavljević

20. 12. 2021. 000000 07:30

Foto: Pixabay

Nikome nije prijatna najava mogućih konflikata, ali bolje je znati da treba da se spremimo na takav period. Evo na koje znakove će ovaj tranzit najviše delovati.

Novi pun mesec

Blizanci

Kad uđe u vašu kuću, pun Mesec će vam osvetliti i ogledalo koje držite pre sobom, ali i pojačati do maksimuma vašu mračnu senku. Možda bi bilo bolje da malo manje izlazite u društvo a više se posvetite samom sebi i podsetite se u čemu ste najviše napredovali ove godine. Ako uđete u neku diskusiju, astrolozi savetuju tri stvari: pratite svoju intuiciju, vodite računa o činjenicama i ne gubite iz vida širu sliku.

Pročitajte još: Kojim poklonom da obradujete svaki horoskopski znak za Novu godinu

Devica

Imate lep ugled u društvu, ali tokom ovog punog Meseca ste u opasnosti da ga narušite. To se naročito odnosi na poslovnu stranu, pa pripazite na svoje ponašanje. Ako imate neke nedoumice u vezi sa karijerom i poslovnim ciljevima, nemojte to iznositi pred drugima sve dok ne budete potpuno sigurni.

Strelac

Pun Mesec ide pravo u vašu kuću međuljudskih odnosa, pa ćete se suočiti sa nekim ledenim istinama. Nemojte odmah reagovati, bolje malo usporite i razmislite o tome kako vi možete da ojačate oslabljene relacije. Posebno se potrudite oko onih koji su cele godine imali pozitivan uticaj na vas.