Princ Hari i Megan Markl pokazali ćerku Lilibet: Prva zajednička praznična čestitka (FOTO)

Kristina LJubisavljević

24. 12. 2021. 000000 08:16

Foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili su porodičnu božićnu čestitku na kojoj se nalazi prva fotografija njihove ćerke Lilibet Dajane.

Porodična fotografija princa Harija i Megan Markl

- Srećni praznici. Ove, 2021. godine, poželeli smo dobrodošlicu našoj ćerki Lilibet. Arči je od nas napravio mamu i tatu, a Lili je od nas napravila porodicu - glasi poruka na kartici.

Kartica je takođe istakla dobrotvorne organizacije koje su bliske srcu porodice Saseks.

Pročitajte još: KEJT MIDLTON ukrašava Vestminstersku opatiju za BOŽIĆNI KONCERT: Vojvotkinja poslala važnu poruku (FOTO)

- Želimo vam srećne praznike i uspešnu Novu godinu, od naše do vaše porodice! Hari, Megan, Arči i Lili - piše u nastavku poruke.

Divnu porodičnu fotografiju napravio je njihov svadbeni fotograf Aleksi Lubomirski ovog leta u kući para u Santa Barbari u Kaliforniji. Hari i Megan poziraju sa decom na stepenicama. Mali Arči sedi Hariju u krilu, a Megan drži Lilibet. Ne može da se ne primeti koliko Arči liči na tatu, princa Harija.

Hari i Megan će ove godine proslaviti svoj prvi Božić kao četvoročlana porodica sa dvogodišnjim Arčijem i šestomesečnom Lilibet u svom domu u Montesitu, piše britanski Hello.