Nije bila sigurna da želi da glumi u još jednom delu HARI POTERA: Glumci SE OKUPILI, Ema Votson iskreno o tome kako je bilo biti najveća dečija zvezda

Kristina LJubisavljević

29. 12. 2021. 000000 11:00

Foto: Profimedia

Glumci, Ema Votson, Rupert Grint i Daniel Redklif, govorili su o do sada nepoznatim stvarima koje su pratile snimanje filma.

Ema Votson (31) i Rupert Grint (33) otkrili su da su skoro napustili uloge Hermione i Rona, zbog muke da budu zvezde.

Zvezde Hari Potera ponovo na okupu

Ema je priznala da se u tom periodu aktivnog snimanja serijala osećala jako usamljeno:

- Mislim da sam se uplašila. Bilo je to otprilike u vreme Reda Feniksa kada su stvari počele da postaju "začinjene" za sve nas, prenosi Daily Mail.

Rupert je takođe dodao:

- I ja sam imao slična osećanja kao Ema, razmišljajući o tome kako bi moj život izgledao ako bih to nazvao danom. Nikad nismo pričali o tome. Pretpostavljam da smo samo prolazili kroz to svojim tempom. Jednostavno nam nije palo na pamet da svi verovatno imamo slična osećanja - kaže Rupert koji je glumio Rona.

Potkrepljujući njihove tvrdnje, uključio se režiser poslednja četiri dela, Dejvid Jejts, otkrio je da je upozoren na neizvesnost koja postoji kod Eme.

- Ema nije sigurna da želi da se vrati da radi još jedan film o Hariju Poteru. Uprkos kolebanju, shvatila je da bi oproštaj od svih glumaca bila greška i čvrsto je ostala u ulozi.

Danijel Redklif koji je tumačio ulogu Harija objasnio je da su se svi slično osećali u tom periodu:

- Nikada nismo pričali o tome na filmu, jer smo svi bili samo deca .Kao dečak od 14 godina, nikada se nisam setio da se okrenem drugom 14-godišnjaku i kaže: „Hej, kako si? Je li sve u redu?“.