Ova dama u ZRELIM GODINAMA glavnim beogradskim ulicama ponela je TOP STAJLING ove sezone (FOTO)

Kristina Malešević

29. 12. 2021. 000000 21:00

Foto: Pixabay

Apsolutni hit ove sezone na modnoj sceni su kaputi u jarkim bojama, odnosno u bojama i nijansama koje nisu klasične kamel i crne. Umesto toga, ove godine dizajneri su priremili celu paletu boja i nijansi koje su u trenud tokom aktuelne zimske sezone.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Da Beograđanke prate modne trendov nije novina, ali apsolutna novina su stilovi i kombinacije odevnih komada koje neprestano dižu na sve veći nivo.

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

Tokom proteklog vikenda modni fotografi zabeležili su stajling jedne dame u ozbiljenim pedesetim godinama koja je ponela savršene odevne komade centrom srpske prestonice. Ova dama opredelila se upravo za kaput u tamnije prljavo roze nijansi, elegantnu bluzu od viskoze u tamnijoj nijansi iste boje i savršenu crnu šioku suknju sa neobičnim ukrasima. Na sve to, odlično su se uklopile i šarene patike, koje su neprevaziđene za šetnju.

Nas je stajling oborio sa nogu, a vas?

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU