Evo kojim znakovima više neće biti isto posle retrogradnog Merkura!

Jelena Blažić

15. 01. 2022. 000000 08:00

Foto: YouTube printscreen

Rak

Vaš život svakako neće biti isti posle retrogradnog Mekura! U vama se budi potreba za proširenjem porodice, kao i želja da se veza sa jenog nivoa podigne na drugi. Mnogi Rakovi će ostati u drugom stanju a neki će se odlučiti za zajednički život tj brak.

Pročitajte još: Danas počinje RETROGRADNI MERKUR: Kako da dramu koju donosi preokrenemo u pozitivnost?

Jarac

Karijera vam je naglašena ovim tranzitom. To je oblast u kojoj ste vi jaki i sigurni u sebe. Međutim, ono što vam može uneti “nemir” je vaš ljubavni život. Prošlost će još jednom da pokuca na vrata! Na vama je konačna odluka da li tu osobu puštate u život ili zatvarate vrata i krećete u novu ljubavnu avanturu!


 Ribe

Vama će retrogradni Merkur doneti potpuno neočekivanu poslovnu ponudu. To je ponuda koja u vama budi “pomalo strah” jer izgleda kao da je iz vaših snova! Iskoristite retrogradni Merkur da dobro analizirate ponudu i da donesete konačnu odluku.


Bik

Vas će retrogradni Merkur pokušati da nauči da zavolite promene! Donosi vam promene gotovo u svim sferama života. Pokušajte da ih “zagrlite” i da shvatite da se neke stvari dešavaju za naše dobro.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU