ŠOK! Slavna PEVAČICA smršala 88 kilograma, a onda je morala POD NOŽ kako bi se rešila viška kože koja joj je zagorčavala život (FOTO/VIDEO)

Kristina Malešević

29. 01. 2022. 000000 18:00

Foto: InstagramScreenShot/krstinja_official

Mlada zvezda muzičkog takmičenja Zvezde Granda, popularna Krstinja Todorović pre nekoliko godina pojavila se na muzičkoj sceni sa neverovatnih 160 kilograma i još neverovatnijim glasom, kojim je žiri i publiku ostavila bez teksta. Ipak, zamerke na njen fizički izgled nisu izostale, pa je mlada pevačica obećala da će smršati i to zaista učinila. 

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Naime, za nakon operacije smanjivanja želuca, Krstinja Todorović izgubila je neverovatnih 88 kilograma, ali nakon ove transformacije i gubitka kilograma usledili su drugi problemi - višak kože, koji je otežavao kretanje i normalno funkcionisanje ove finalistkinje takmičenja Zvezde Granda.

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

Kada se pevačica suočila sa viškom kože koji je trebalo odstraniti, direktor produkcije Grand Saša Popović javno joj je dao obećanje kako će on lično finansirati taj estetski zahvat.

 
 
 
 

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli ⚜️ Krstinja ⚜️ (@krstinja_official)

Krstinja je nakon svih neophodnih procedura, pre četiri dana operisana na privatnoj klinici u Beogradu. Iz anestezije se probudila bez problema, a opercija je prošla bez ikakvih komlikacija.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

 
 
 
 

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Zvezde Granda (@zvezdegranda)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU