Nataša je napravila REVOLUCIJU sa hitom TAJNE, ali ova pesma bila je namenjena drugoj REGIONALNOJ ZVEZDI

Magazin Praksa

03. 02. 2022. 000000 10:20

Foto: Jutjub printskrin/Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac napravila je pravi bum na estradi od kada je objavila pesmu "Tajne". Za samo dva dana našla se na prvom mestu na treningu Jutjuba, a autor pesme otkriva da ova numera prvenstveno nije pisana za Natašu.

Pročitajte još: KAKO DA ŽENA NAPREDUJE U KARIJERI: Ovo je najbolje mesto za rad, a svaki problem se rešava uz "virtuelnu kafu"

Autor pesme Miloš Roganović je ovu kompoziciju napravio za Severinu, ali ju je ona odbila! Nakon nekog vremena došla je Nataša i odmah je shvatila da je pesma idealna za nju.

Pročitajte još: Ceca i Bogdan su RASKINULI! Par stavio tačku na ljubav mirnim rečim

"Pesma je nastala pre dve godine i pisana je za Severinu. Međutim, njoj se nije dopala i Miloš je ostavio u arhivi. U međuvremenu mu se javila Nataša u želji da pronađe adekvatnu pesmu za album. Ona je kod njega čula demo pesme 'Tajne' i oduševila se na prvo slušanje", govori izvor i dodaje:

"Odmah je rekla 'Uzimam, moja je. Ovo će biti najbolja pesma koju sam ikad otpevala'. I tako se i desilo. Odmah je platila i krenula da je snima", završava priču izvor.

Nataša je lično učestvovala u režiji spota koji je snimljen po njenoj zamisli na Ibici, na mestu gde su kako je Nataša jednom rekla "sve njene tajne zakopane".