Da li PREPOZNAJETE veliku muzičku zvezdu? Danas DIKTIRA trendove provokativnim izdanjima, ali nije sve tako bilo na početku karijere (FOTO)

Kristina Malešević

13. 02. 2022. 000000 09:20

Foto: InstagramScreenShot/karleusa.jelena.arhivaaa

Velika balkanska zvezda Jelena Karleuša počela je karijeru kao izuzeto mlada i zahvaljujući harizzmi i nesvakidašnjim idejama za javne nastupe izgradila je imidž velike zvezde, koja može parirati velikim američkim zvezdama koje neretko kopiraju njene stajlinge.

Pročitajte još: Smeli autfit u OSMOJ DECENIJI: Verica Rakočević u džombastim čizmama i kratkom kaputu izgleda kao TINEJDžERKA (FOTO)

Došavši od izražaja sredinom devedesetih, Karleuša se tokom narednih decenija uspostavila kao jedan od vodećih regionalnih izvođača sa nizom uspešnih albuma.

Pročitajte još: "Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće": Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

U javnost je nedavno isplivala i njena fotografija sa samog početka njene karijere, iz perioda kada je išla na jednu od svojih prvih turneja u Makedoniju.

Anegdota sa Željkom Šašićem

Postoji anegdota da je Jelena sa svega četrnaest godina bila zaljubljena u Željka Šašića, tada popularnog turbo-folk pevača. Jedne godine mu je na moru prišla i izjavila ljubav, a on je odbio, jer kako danas kaže Jelena: nisu ga zanimala deca. Karleuša mu je iz besa uzvratila da će jednog dana biti veća zvezda od njega.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU