ŠOK na estradi! Posle 6 godina braka iz snova, SRPSKA pevačica potvrdila RAZVOD

Kristina Malešević

20. 02. 2022. 000000 21:00

Foto: Ataimages

Međusobnim dogovorom, pevačica Goga Sekulić i njen suprug Uriš Domanović staviće tačku na svoju šstogodišnji brak u kome su pre tri godine dobili sina Vasilija Andreja. Iako se ranije spekulisalo da se ovaj par rastao, sada je pevačica potvrdila da je došlo do kraha braka.

Pročitajte još: "Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće": Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

- Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sve sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno je daljina bila jača od nas. Prioritet nam je naš Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo fantastičnu komunikaciju i uvek će tako biti - poručila je Goga Sekulić za jedan srpski medij.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Kako se u medijima pisalo, par se navodno rastao pre pre šest meseci, ali su tek sada pokrenuli u proces sudske rastave.

Goga i Uroš upoznali su se sasvim slučajno u Cirihu, kada se pevačica našla na piću sa svojom prijateljicom i koleginicom Darom Bubamarom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU