NEPREPOZNATLJIVA: Bojana Stamenov smršala 45 kilograma, a ove namirnice je izbacila iz jelovnika (FOTO)

Jelena Blažić

22. 02. 2022. 000000 16:00

Foto: Youtube printscreen

Bojana Stamenov, godinama se borila sa viškom kilograma, a nakon što je drastično promenila način ishrane i životne navike, smršala je čak 45 kilograma.

Pročitajte još: JELOVNIK AMAL KLUNI koji bi prijao svakoj ženi: Savršen balans zdravog i ukusnog (FOTO)

Pevačica koja je jedan od naših najboljih vokala, imala je ozbiljnih problema sa težinom. Iako je naglašavala da uživa u hrani, odlučila je, da pre svega zbog zdravlja, promeni navike i smrša.

NJena promena oduševila je mnoge, jer je uspela da skine 45 kilograma, a iz ishrane je izbacila hleb i slatkiše. Oduševljena novom figurom, Bojana se pohvalila i pratiocima na Instagramu, kako je uspela da za tako kratko vreme figuru bukvalno prepolovi:

- Pošto je jedan sveopšti hajp oko toga kako sam smršala… hvala svima na komplimenata, ali da ne bi portali samoinicijativno pisali o tome šta ja radim. Evo ukratko, korona je, imam višak slobodnog vremena jer posla nema. Rešila sam da se posvetim sebi. Vodim računa šta klopam - objasnila je u jednom od svojih videa Bojana i dodala:

Pročitajte još: "Zdravstveni problemi ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma": Evo kako izgleda JELOVNIK JELENE ROZGE

- Nije se desio nikakav specijalni čarobni štapić ni hirurške procedure. Dobro sam, zdrava sam, što i vama želim. Nisam na nekom specijalnom režimu ishrane. Radim ovo zbog sebe, i svi treba da rade stvari zbog sebe, ne zbog drugih. Da ne bih heklala, štrikala, imam vremena, pa sam rešila da smršam. Super mi je. Verujte u proces, svi koji nešto žele da rade, savetujem im da budu dosledni. Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU