Željko Mitrović ćerki priredio GLAMUROZNO iznenađenje, pa zaigrao sa zetovima STRANCIMA: Ko se najbolje snašao? (VIDEO)

02. 03. 2022. 000000 09:20

Foto: Instagram printscreen/zeljkomitrovic

Željko Mitrović, nikada ne štedi kada su njegova deca u pitanju. U to smo imali prilike da se uverimo mnogo puta do sada, ali ono što je priredio ćerki Andrei za 21. rođendan, mnoge je ostavilo bez daha.

Pročitajte još: Devedesetih je HARALA estradom, snimila jedan od najvećih HITOVA i povukla se sa scene: Evo kako danas izgleda popularna pevačica (FOTO)

Naime, slavlje je organizovano u Parizu ispod Ajfelovog tornja, a glamurozna dekoracija, pokazuje, koliko ponosni otac čini sve, da njegova mezimica zauvek zapamti iznenađenje koje joj je priredio.  Željko je Andrei, postavio crveni tepih posut laticama od ruža i osvetljen svećama, dok su se na stolu nalazile boce šampanjca:

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

- U podnožju Ajfelovog tornja, dočekasmo Andrein 21. rodjendan! Tačno u ponoć, promenismo svetla na Ajfelovom tornju! Draga moja Anči, srećan ti rodjendan! - stoji u opisu prvog videa koji je postavio. Kada je iznenađenje uspešno izvedeno, veselje se nastavilo u društvu najbližih članova porodice.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Željko nije krio oduševljenje, pa je zajedno sa svojim zetovima, koji su stranci zaigrao, a onda i prokomentarisao, koji se najbolje snašao u ovom umeću.

Pročitajte još: Zanosna i u PETOJ deceniji: Prelepa manekenka pokazala izvajanu figuru na pisti u ITALIJI (FOTO)

- Kao i ovoj svetskoj političkoj situaciji, jedan zet mi je Amerikanac a jedan Rus, ali samo Srbija zna da igra!

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU