Razveli se Kim Kardašijan i Kanje Vest: "Naš brak je završen"

Kristina LJubisavljević

03. 03. 2022. 000000 20:00

Foto: Epa

Kim Kardašijan od juče je zvanično razvedena nakon što je podnela zahtev za razvod u februaru 2021. Rijaliti zvezda više neće biti Kim Kardašijan Vest, već će koristiti svoje prezime.

Kim (41) se na saslušanje uključila putem video konferencije na saslušanju, dok Kanje Vest (44) nije prisustvovao. Vest je ranije osporio zahtev tadašnje supruge da bude proglašena zakonski slobodnom, ali je u izjavi od utorka rekao da je zatražio od tima da ubrza raskid braka sa Kim kako bi mogao da posveti svu svoju pažnju deci.

Kardašijan i Vest počeli su da se zabavljaju 2012. godine, a venčali su se u maju 2014. Imaju četvoro dece: Nort (8), Sent (6), Čikago (4) i Psalm (2).

Pročitajte još: Adriana Lima presrećna na Nedelji mode u Parizu: Trudnički stomak u prvom planu (FOTO)

Kardašijan je izrazila veliku želju da se razvede nakon brojnih nesuglasica:

- Veoma želim da se razvedem. Zamolila sam Kanjea da zadrži naš razvod u tajnosti, ali on to nije učinio. Kanje je stavljao mnogo dezinformacija u vezi sa našim porodičnim stvarima što je izazvalo emocionalni stres. Verujem da će sud koji nam je prekinuo bračni status pomoći Kanjeu da prihvati da je naš bračni odnos završen i da krene napred na bolji put koji će nam pomoći da u miru zajedno podižemo našu decu - napisala je Kim, a prenosi People.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU