Miroslav Ilić otkrio šta mu je supruga rekla nakon proglašenja pobednika "Pesme za Evroviziju"

Jelena Blažić

07. 03. 2022. 000000 12:30

Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Miroslav Ilić u telefonskom uključenju u emisji "Premijera", progovorio o je o svom čuvenom hitu, koji je snimljen pre 50 godina.

Pročitajte još: NJen dolazak se čekao: CECA otpevala DUET sa Acom Lukasom na svadbi njegovog sina i oduševila sve (VIDEO)

- Ove godine slavim 50 godina na estradi! Kad to pomislim, kažem sam sebi "Miroslave, da li je moguće, 50 godina?" - rekao je Miroslav Ilić i odgovorio na pitanje voditeljke, da li na estradi postoje prijateljstva?!

- Može, ali iskren da budem, uvek su me nervirali ljudi koji kažu: 'Ja sam sa svima prijatelj. "Ne moraš da budeš u svađi, ali toliko prijateljstava, to je nemoguće" - rekao je pevač.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hit do hita 🎶 (@hitovi.zauvek)

U subotu, Srbija je izbarna pesmu koja će nas predstavljati na izboru za "Pesmu Evrovizije" u Torinu, a naš legendarni pevač ne krije da mu je Konstrakta bila jedan od glavnih favorita, kao i da je znao da će da pobedi:

- Bio sam tu na drugo polufinalno veče i verujte mi da sam navijao za tu pesmu. Supruga i ja smo gledali to veče i sinoć me zove i kaže mi: "Nosi se, opet si pogodio" - otkrio je Miroslav Ilić.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU