Od 6. marta do 15. aprila MARS U VODOLIJI donosi VELIKE PROMENE: Posebno će ih osetiti ova ČETIRI ZNAKA

Magazin Praksa

07. 03. 2022. 000000 20:00

Foto: pixabay

Očekuje nas ludi ples Marsa i Venere u Vodoliji!

Ovaj ludi ples će najviše da osete Vodolije, Škorpije, Bikovi i Lavovi. Takođe i oni koji imaju u svojoj natalnoj karti Marsa u Vodoliji kao i oni koji imaju Veneru u Vodoliji. Tokom ovog plesa koji će da traje od 6. marta do 15. aprila 2022. godine biće par zanimljivih aspekata. 23. marta Mars pravi kvadrat sa Uranom što će dovesti do neočekivanih reakcija poput ljutnje, ishitrenih neočekivanih reakcija, besa.

Sa Uranom je sve naglo i neočekivano pa ćete takve reakcije imati. Sami sebe ćete iznenaditi 4. aprila - Saturn (on je takođe u Vodoliji) pravi konjukciju sa Marsom, što dovodi do despotovskog ponašanja, napada na slabije, siromašnije narode, jak bič i korbač. Ono što će sve to ublažiti je Venera koja sve to posmatra. Venera u Vodoliji voli druženja, okupljanja i prijateljstva. NJoj je ljubav jednako prijateljstvo. Takođe, ona ima široke vidike, velike planove i želje i nije oštra i hladna tako da će aspekte sa Saturnom ublažiti. Kako će ludi ples da se odrazi na horoskopske znakove:

Ovan

Naglašeno vam je polje druženja, prijateljstva. Može da dođe do novih iznenadnih sklapanja prijateljstva ili da se pridružite nekoj organizaciji koja vas može odvesti na potpuno novi i neočekivani put kroz život.

Pročitajte još: Četiri horoskopska znaka smatraju se NAJSKROMNIJIM: Da li prepoznajete ove osobine?

Bik

Očekujte promene kada je posao u pitanju i ljubav. Može da dođe do nagle promene posla i sukoba sa nadređenim, kao i do iznenadnog presenja kancelarije. U ljubavi su mogući nagli raskidi dugih veza i iznenadni ulazak u novu vezu.

Blizanci

Naglašeno vam je polje putovanja i to dalekih. Slobodno planirajte putovanje koje vam može doneti nezabiravno iskustvo.

Rak

Polje novca, seksa i transformacije je naglašeno. Pojedini Rakovi mogu da očekuju neočekivano nasledstvo i novac!

Pročitajte još: NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. MARTA: Bikove očekuje nagrada, a njima se smeši ljubav

Lav

Samo strpljenje i bez naglih odluka koje se odnose na posao, poslovne saradnije i ljubavne partnere. Budite staloženi i izbrojte do 10 pre nego što donesete odluku.

Devica

Naglašeno vam je polje svakodnevnog života i polje zdravlja. Bitno je samo da ostanete u miru sa sobom i da ne donosite ishitrene odluke vezane za svakodnevni život i obaveze.

Vaga

Od vas ovaj ludi ples zajedno sa Venerom traži da promenite odnos sa decom, prijateljima i ljubavnim partnerom. Venera će u vama da probudi slobodu i strast pa to iskoristite na pozitivan način tako što ćete se okrenuti partneru, a ne da švrljate.

Škorpija

Očekujte manje probleme kada je nasledstvo u pitanju. Naglašeno vam je polje doma, porodice i korena.

Strelac

Povedite računa o načinu komunikacije jer će vam reči biti oštre kao mač i možete da povredite ljude u okreženju kao i porodicu jer vam je to polje naglašeno.

Pročitajte još: KADA SU LJUTI BEŽITE OD NJIH: Sa OVIM horoskopskim znakovima nema šale

Vodolija

Očekujte velike umne i psihološke promene. Na neki način vi se ponovo “rađate” i kroz tu promenu vam se dešavaju stvari koje će potpuno promeniti tok vašeg života.

Ribe

Dešavaju vam se velike unutrašnje promene koje u vama izazivaju strahove. Dok ne sazreju te promene bitno je da ne donosite odluke i ne ulazite u rizične poslove.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU