Pre nego što je postala PLANETARNO POPULARNA Madona nije bila pevačica: Kako je izgledao njen put do snova?

Kristina LJubisavljević

08. 03. 2022. 000000 10:40

Foto: Profimedia

Madona je nekada radila poslove koji nisu uključivali pevanje ili ples ili potpunu zvezdu.

Sedamdesetih godina prošlog veka, Madona je bila poprilično daleko od ostvarenja svojih snova. Živeti u NJujorku bilo je teško i skupo, pa je morala da zarađuje za život radeći poslove različitog tipa.

Pročitajte još: Kensingtonska palata otkrila je NIKADA VIĐEN portret princeze Dajane: Nastao je davne 1988. godine (FOTO)

Pozirala je fotografima na časovima umetnosti, radila u restoranu krofni na Tajms skveru u NJujorku... a sve vreme pokušavajući da uspe kao plesačica i ostavri snove, piše Mirror.

Madona se 80-ih pridružila rok bendu - The Breakfast Club. Iznenađujuća je činjenica da ona tada nije pevala. Krenula je tako što je svirala bubnjeve i gitaru. Napuštajući bend kako bi krenula svojim putem, osnovala je sopstvenu grupu pod nazivom Emi i Emi – pop-pank bend koji je nastupao u srcu Menhetna.

Nakon toga počinje samostalu karijeru i postaje Madona koju je svet zavoleo.

Materijal koji je proizvela tokom ovog perioda je kolekcija demo snimaka koje je Madona napisala i snimila ranih 80-ih. Neke od pesama koje je napisala tokom te ere svog života i karijere bile su: Ain't No Big Deal, Crimes Of Passion, Don't Iou Knov, Laugh To Keep From Criing, Everibodi, Burning Up and Stai, mnoge numere poznate su i danas, piše Mirror.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU