PRETERANA SMELOST ILI LUDOST: Poznata nemačka blogerka došla u NAJIZAZOVNIJEM AUTFITU

Magazin Praksa

10. 03. 2022. 000000 12:30

foto: Profimedia

Leoni Hane, poznata nemačka blogerka koju prati više od 4 miliona ljudi, važi za jednu od najstilizovanijih uticajnih ličnosti. Poznato je da ne propušta modne događaje širom sveta, a nedavno se pojavila i na Nedelji mode u Parizu.

Lepa i vitka Leoni odlučila je da se na reviji modne kuće Balmain pojavi u haljini koja čak ni zadnjicu ne pokriva! Upečatljivo crvena i svetlucava haljina  sa šlicom i otvorima koji su bili na granici da prikažu previše, privukla je svih prisutnih.

Pročitajte još: Ovaj detalj iz života Zdravka Čolića niko nije znao: Evo kako je pevač govorio na samom početku karijere (VIDEO)

Foto: Profimedia

Cipele i tašna boje zlata upotpunile su ovaj stajling. Leoni je čitavo vreme pazila da fotografi ne uslikaju delove tela koji ne bi trebalo da se nađu na slikama.

Pročitajte još: "Poslednja stvar o kojoj razmišljam je kako izgledam": KAMERON DIJAZ o tome kako se oseća od kad se udaljila od glume

Javnost je podeljena, dok su neki ovu odevnu kombinaciju proglasili totalnim kičom i neukusom, drugi smatraju da je oličenje seksipila. Kako se vama dopada ovaj look?

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU