Legendarnog glumca Marka Nikolića svi smo OBOŽAVALI, a evo kako izgleda njegova ćerka (FOTO)

Jelena Blažić

22. 03. 2022. 000000 09:20

Foto: YouTube printscreen /RTS

Marko Nikolić, bio je jedan od najomiljenijih glumaca na našim prostorima. Uloga Gige Moravca u seriji "Bolji život" obeležila je njegovu karijeru, a malo ko zna da je i njegova ćerka Mina, krenula stopama svoga oca.

Pročitajte još: Otkrivena tajna posle više od TRI decenije: NIKOLA SIMIĆ je iza kamera pokazao nešto LEPOJ BRENI što joj je promenilo život

Igrala je u serijama "Besa", "Mama i tata se igraju rata", "Jutro će promeniti sve", "žigosani u reketu", gde je glumica sa svojiiim pokojnim ocem.

Zaigrala je i u nastavku filma "Pored mene", ali izgleda da joj to nije bilo dovoljno, pa je svojevremeno izjavila, da je morala da se vrati radu kafiću, kako bi imala dovoljno novca za život.

- Zasad i dalje radim u kafiću i čekam pravu priliku. Neku komediju, zašto da ne? Možda baš zato što je izvan moje komforne zone, želela bih da je radim. Verujem da sa dramom znam meru, dok se s komedijom teže opuštam. Sve pomalo, po pet odsto - navela je Mina za svojevremeno.

Mina trenutno učestvuje u rijalitiju "Survajver" koji se snimao u Dominikanskoj republlici, a gde proverava granice svoje izdržljivosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU