Savršen doručak: Pohovani hleb koji se topi u ustima (RECEPT/VIDEO)

Jelena Knežević

19. 03. 2022. 000000 08:40

Iz bakine kuhinje stiže nam u pravo vreme ideja za doručak!

Potrebno je:
stare kriške hleba
2 jaja
100 gr feta sira
50 gr kačkavalja
1 kašika maslinovog ulja
300 ml jogurta
 
Pročitajte još: Da li ste čuli za italijansko jelo MELANCANE? Ovaj jednostavan i ukusan recept oboriće vas s nogu! (FOTO/VIDEO)
 
Priprema
 
1. Izgnječiti sir dodati jaja, jogurt kačkavalj i ulje i sve izjednačiti. 

2. Pleh  obložiti pek papirom p sipati na dno malo preliva u koje potopimo hleb. Preko preliti ostatak smese. 

3.  Peći na 220 stepeni  oko 30 minuta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU