Danas je potpuno neprepoznatljiva, a njeno PRAVO IME ne zna pola estrade! Da li znate o kojoj PEVAČICI je reč?

Kristina Malešević

19. 03. 2022. 000000 17:30

Foto: InstagramScreenShot/tinaivanovic.blog

Popularna srpska turbo-folk i pop-folk pevačica Tina Ivanović tokom svoje višedecenijske karijere izdala je nekoliko albuma i danas je vlasnica najvećih domaćih hitova. Ipak malo ko zna koje je njeno pravo ime i kako je započela svoju karijeru.

Naime, Radmila Tina Ivanović započela je svoju karijeru sa samo 14 godina, kada je pobedila na festivalu "Prvi glas Pomoravlja", a sa petnaest je nastupala u jednom mestu blizu granice sa Rumunijom, te je kući, kako kaže, donela zaradu nekoliko puta veću od očeve plate.

Pre nego što je snimila svoj prvi album, 1998. godine, dugo je pevala po klubovima u Nemačkoj. Međutim, tek 2004. Tina Ivanović snima album Bunda od nerca, sa kog se kao jedan od najvećih hitova u zemlji izdvojila pesma Bunda od nerca. Dve godine kasnije, izlazi i album Extra, a pesme sa njega koje su bile popularne su Kabrio porše, Zaljubljena, Neka žurka krene i Ekstra. Na albumu Miris ljubavi iz 2007. godine, zapažene su pesme Normalno, Bambus, Ne radi mi ono, Laku noć pameti i Miris ljubavi.

Danas, Tina Ivanović važi za jednu od najpopularnijih pevačica sa Balkana koja puni klubove širom Evrope.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU