Tako jednostavno, svedeno i elegantno: Marija Kilibarda u kombinaciji za svaku priliku(FOTO)

Jelena Knežević

28. 03. 2022. 000000 08:20

Foto: Instagram printscreen/kilimara

Mariju Kilibardu krase lepota, šarm i harizma, pa se svi slažu da joj uloga voditeljke potpuno leži.  NJene odevne kombinacije sinonim su za elegantnost, a Marija sa pravom važi za jednu od dama sa stilom.

Uprkos tome što sve češće viđamo da javne ličnosti biraju dosta upečatljivih asesoara i ekscentričnih kombinacija, Marija se odlučila za potpuno suprotan autfit.

Pročitajte još: Jezive tragedije su obeležile NIGOROV život, a od jedne se nikada nije oporavio: "Imala je samo 13 godina, legla je da spava i nije se probudila"

Ovoga puta, lepa voditeljka odlučila se za duboko strukirane pantalone crne boje, bluzu sa popularnim V izrazom u istoj boji, kao i kaiš koji se uklapao sa preovlađujućim tamnim tonovima. Pored ogrlice, svi se slažu da je ubedljivo najlepši asesoar na njoj bio - OSMEH! Marija se odlučila za odevnu kombinaciju koja je savršena za odlazak na posao ili  piće sa drugaricama - za svaku je priliku.

Naša voditeljka inače preferira klasičnu i elegantnu odeću.

PROČITAJTE JOŠ: ZATO ŠTO STE ZASLUŽILI ODMOR... ARANŽMANI ZA HURGADU I DUBAI SU DEFINITIVNO POJEFTINILI UZ SAJAMSKE POPUSTE ČAK DO 175€

 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU